0726-033.733
office@unitmedia.ro

Spațiu publicitar digital outdoor

Ecran LED Miercurea Ciuc, Kaufland

Scopul nostru este să oferim clienţilor noştri servicii profesionale de publicitate in- și outdoor, prin tehnologie, culoare și dinamism pe ecranul LED amplasat în orașul Miercurea Ciuc, lângă magazinul Kaufland. Spoturile publicitare sunt redate în medie odată la 3 minute, sau se pot solicita oferte create special nevoilor dumneavoastră.

Panoul LED funcționează de la ora 6 dimineața pana la ora 24, are dimensiunea de 5x4m și se poate observa de la distanță atât de către circulația pietonală cât și auto.

Ecran LED Odorheiu Secuiesc

Urmează să ne extindem rețeaua de spații publicitare indoor și outdoor în Odorheiu Secuiesc în viitorul apropiat. Reveniți pentru actualizări, sau contactați-ne prin telefon pentru mai multe detalii.

Atuurile ecranelor LED:

La cerere putem crea oferte speciale care să vă avantajeze atât la numărul aparițiilor cât și la costul campaniei. Reclamele pot fi schimbate oricând!

>

Solicitați o ofertă personalizată acum

Pentru mai multe informații despre pachetele disponibile și o ofertă personalizată nevoilor afacerii dumneavoastră, nu ezitați să ne contactați cu încredere, vă stăm la dispoziție:

0726-033.733
office@unitmedia.ro

◀ Pagina principală