0726-033.733
office@unitmedia.ro

Componente și accesorii

Profil aluminiu

Profil din aluminiu anodizat, special pentru panouri publicitare cu LED-uri. Acest tip de profil facilitează asamblarea rapidă și serviceul față/spate în caz de nevoie.

Profil aluminiu anodizat, 91.5x25mm Profil aluminiu anodizat, 93.5x35mm Dimensiuni profil aluminiu

Module LED

Modulele LED sunt elementele constitutive definitorii ale panourilor publicitare. Vă oferim o gamă largă de module LED, în culori și configurații diferite, vă ajutăm să alegeți în funcție de necesitățile Dvs.

Modul P10, disponibil în culorile roșu, verde, albastru, galben și alb Modul full-color RGB P20 Modul SMD P6 Modul SMD tri-color (roșu-verde-galben) tip matrix, P4.75 Modul SMD tri-color (roșu-verde-galben) tip matrix, P7.5

Card control

Cardurile de control dirijează funcționarea panoului și a modulelor, ele conțin playlistul programat și setările panoului (ora/data de pornire/oprire, intensitatea luminoasă în funcție de oră, etc). Sunt disponibile mai multe modele, ele se pot programa prin stick USB, cablu LAN, WiFi sau chiar GSM. Acestea trebuie alese și în funcție de dimensiunea ecranului (nr. de pixeli).

Surse tensiune

Acestea asigură alimentarea cu electricitate a panourilor. Numărul și puterea lor depinde de dimensiunea panoului comandat, adică de numărul necesar de module LED.

Conectori și accesorii

Pentru conectarea cardului la module și a modulelor între ele, respectiv alimentarea lor cu electricitate. Unele modele dispun și de senzor de temperatură, sau puteți opta pentru încluderea unui senzor când comandați un panou.

Cabluri de date pentru conectarea modulelor LED Cabluri de tensiune pentru alimentarea modulelor și cardului de control Senzor de temperatură
>

Contactați-ne pentru mai multe detalii

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri în legătură cu fabricarea și operarea panourilor LED vă stăm la dispoziție:

0726-033.733
office@unitmedia.ro

◀ Pagina principală